За Нас

Добре дошли в мартеници.net!Тук ще Ви предложим огромно разнообразие от мартеници,като най-вече ще акцентираме на най-добрите цени(на които ще намирате всичко)

Ние произвеждаме мартеници от 20 години и сме установили оптималните модели хитови мартеници със най-подходящите цени на едро!Мартеници на едро може да се поръчат само от един модел,както и да се комбинират 100-на модела от по 10 мартенички-това се договаря и не е проблем!Разбира се-може да си поръчате и модели по Ваш проект-но на цени,каквито,разбира се-ще можете с лекота да продавате(разграничаваме се от всички "поръчкови" изработки в България-които са по-скоро бутикови)!

В нашите детски мартеници от пластмаса ще откриете популярни герои от филми-Батман,Спайдърмен,Барби,Спондж Боб и мн. други!Може да се спрете на красивите детски текстилни мартеници-със зайчета,котета,мечета и др. Най-новия хит сред детските мартенички са лепящите-които нямат "убождащ" елемент и може да се закачат(залепят) дори на бебета!

Големите ни мартеници са стилни и оригинални на вид със ниската цена на производител на мартеници-подходящи за офиси,магазини,домове!

Мартениците-гривни за ръка сме разделили на по-луксозни(със закопчалки) и такива-които са низани(или са направени от готови шнурове)

Най-атрактивни напоследък се оказват и мартениците за автомобил-защото хората прекарват все повече време на колела!

Каквото и да изберете-ще получите красиви мартеници от производител с най-ниски цени-цени за МАРТЕНИЦИ НА ЕДРО!

Вече можете да поръчате и материали за мартеници-които да са с Ваш надпис и по Ваш вкус-ВИЖТЕ НОВИТЕ НИ КЛИЕНТСКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!