Условия магазин

Нашите условия за е-търговия

1. мартеници.net развива своята дейност в услуга на клиентите на основата на свободно договаряне в една свободна пазарна икономика.

МАРТЕНИЦИ.NET РАБОТИ ОСНОВНО С ТЪРГОВЦИ НА ЕДРО-КАТО ПРЕДИМСТВО ИМАТ ДЪЛГОГОДИШНИТЕ КЛИЕНТИ НА ФИРМАТА-ТОВА Е ПРИОРИТЕТ НА МАРТЕНИЦИ.NET!
2. мартеници.net предоставя на своите клиенти следните услуги :
-информация за продуктите в магазина;

-търговия и доставка на произвежданите продукти с условия по избор на клиента;

-консултации с нас по телефон в работно време;
от 9:00 до 17:00 часа, от понеделник до петък
от 10:00 до 17:00 часа,събота
3. Указаните цени на артикулите са в български лева и са за 1 брой с включен ДДС.
4. Условията за поръчка и доставка на стоките са посочени в електронния магазин и са абсолютно свободен избор на всеки клиент.

5. Поръчването на стоки става чрез бутон „Добави в количката"-след като харесате даден артикул!След това е необходимо да въведете съответното количество(има изискване за мин. бройка).След въвеждането на количеството от артикул-натискате бутон "Обнови количката" и може да се връщате към друг продукт и да го избирате по същия начин!След като сте избрали вече всичко-кликвате на бутон "Продължи",който Ви води към задължителната форма за регистрация(всички полета са задължителни-без ФИРМА)!IСлед това отбелязвате доставката:

-над 100 лв. имате безплатна доставка-просто отбележете 0 лв.!

След това слагате отметка на "Приемам условията", за да може да пратите Вашата заявка!Това е-финализирано всичко!

Важно:Процентът от наложения платеж чрез куриерската служба е 2,5 % от стойността на цялата поръчка и се поема от КУПУВАЧА!

Важно:По всяко време може да променяте съдържанието на количката за пазаруване-или да изтриете всичко от нея-от малкия червен надпис "Количка" горе в дясно!

6. При заявката клиента е длъжен да посочи реален адрес и телефон за изпълнение на поръчката.

7.При неверни данни - заявката става невалидна и тя не обвързва мартеници.net с изпълнението й.Окончателното приключване на сделката е с потвърждение по телефона.

8.Заявената стока се доставя на посочения от клиентите адрес за доставка!
9. При ”доставка с наложен платеж”-в каквито договорни отношения се влиза-дължимата сума се заплаща на куриера при получването на стоката (НЕ Е необходимо предварително плащане), с което договора за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни
10.Заявените продукти се доставят подходящо опаковани според вида им и условията на куриера за доставка.
11. Срока за изпълнение и доставка на заявки е до 72 часа в зависимост от населеното място-след потвърждение на поръчката по телефона!

12. Минималната стойност на заявката е 20 (двадесет) лева.

13. Минималното количество за поръчка от клиент да е кратно на минималното обявено в електронния магазин(т.е. при мин. обявено количество 12 бр.-примерна поръчка са:12,24,36,48 бр. и т.н.)

14. Транспортните разходи, са обявени в т.5 по-горе,като те могат да бъдат за сметка на потребителя,за сметка на мартеници.net или клиента да ползва освен безплатна доставка и съответната отстъпка!Мартеници.net работи със "Еконт"-куриерски услуги.Ако все пак клиент желае доставка с друг куриер-магазина ще се съобрази с това желание(все пак е необходимо да се отбележи стойност на доставката-а мартеници.net ще коригира новата стойност на доставката!)

При всички случаи доставката се извършва - до офиса на куриерската фирма(освен в случаи-когато не е уточнено нещо друго)!


ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

15. Клиент, поръчал стока чрез електронния магазин мартеници.net и получил същата по пощата или с куриер, има право да откаже получаването на поръчката(според българското законодателство), или част от нея-след като вече тя му е доставена, в следните случаи :
- при транспорта стоката е повредена ;
- доставените продукти явно не съответстват на направената от клиента заявка;
- рекламации по гореизброените случаи се извършват до 3 дни от момента на доставката.
- в случаите, предвидени в чл.55, ал. 1 от ЗЗП, клиентът може да упражни правото си в 7-дневен срок, да се откаже от поръчаните продукти в случай, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката не е използвана и не е нарушена оригиналната и опаковка. Връщането на стоките по тази точка е за сметка на клиента!
- ако цената, която трябва да се плати-явно не съответства на цената по която са поръчани артикулите от клиента!

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока и разходите по доставката.

ДРУГИ УСЛОВИЯ

16. Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени и злонамерени действия, разпространяване на вируси и друг зловреден софтуер, да правят неща-нарушаващи или увреждащи правата или интересите на трети лица.
17. Личната идентификационна информация, e-mail , заявки и съобщения, изпратени до този сайт се конфиденциални!
мартеници.net може да редактира тези Правила и Условия по всяко време-без предизвестие.