Гривни със eлемент Нова Цветна ПЕПЕРУДКА!

Мартеници-детски » За ръка|НОВИ МОДЕЛИ МАРТЕНИЦИ-2019г|Дърво

  • Нови детски мартеници!
    Нови детски мартеници!
  • Пеперудки за 2019!
    Пеперудки за 2019!
  • Ново Ново Ново!
    Ново Ново Ново!
Цена:0.40лв.
В наличност

КОД : 990009

Ефектна детска мартеничка върху мартенски шнур със големи и разноцветни Пеперудки!Мин. количество за заявка-10 бр.!