Висулка за мартеници Обемен СЛОН(23 мм)

МЪНИСТА-разпродажба » Висулки|НОВО!

  • Висулка за мартеници Обемен СЛОН(23 мм)
    Висулка за мартеници Обемен СЛОН(23 мм)
Цена:1.50лв.
В наличност!

Код : 170037

Една от най-красивите и големи висулки за мартеници(а и за гривни изобщо) е този масивен слон!Големината му е 23 мм и е предназначен за по-луксозни гривни!В един пакет има 15 бр!